15.01.2013 г., 13:48 ч.

Отвъд Вратите на Смъртта 

  Поезия » Любовна
673 0 0

Разскъсан между двата свята.
Моят свят.
Където всичко е наопаки.
Изпълен с болка и със смърт.
Но въпреки това е моят свят.
Свят на тъмнина.
Където светъл, слънчев лъч не съществува.
И твоят свят.
Светът на щастието.
Където бих могъл да бъда с теб.
Свят, където първото, което видя,
искам да си ти.
Но този свят има си цена.
Чувам твоя глас, ти викаш ме:
''Ела със мен! Отвори ''Вратите на Смъртта''! ''
Усещам острието, впито в моите гърди.
И ето те пред мен отново.
Мога да те видя, прегърна и целуна.
Вече няма болка, няма тъмнина.
Има само щастие и светлина.
Аз избрах да съм щастлив, дори с цената на смъртта...

© Виктор Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??