7.10.2009 г., 17:17 ч.

Овера 

  Поезия » Философска
359 0 2

затвор очи светлината дет' прозира
в казан грозно се кълчи дете от знание
слуша история започна да мрази
нещо случи на деня нощта замълча

 

мръсна кърпичка от очи кърви
стрели от мъки вика и крещи
гърло на шия те мъчи
страх човешки ще наръми

 

учи заший устата залепна
отрежи езика навеки
да не говири празни думи
на Бога ми пръв приятел

 

страхопочитание

© Лард Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??