14.02.2012 г., 9:52 ч.

П.П. Обичам те! 

  Поезия » Любовна
1012 0 2
Искам да докосна звездите със теб,
искам да преплувам морето...
Искам да видя чужди земи,
там на където зове ме сърцето.
Искам да зърна слънцето през твоите очи,
да целувам първата твоя усмивка.
И много искам дори да боли,
да чуя твоите мисли и твойте мечти...

Д.М.

© Деси Мандраджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??