2.05.2006 г., 20:30 ч.

п(р)олет 

  Поезия
661 0 0

Само пътят надолу
е път пред мен.
Нама страх, когато летиш,
защото ставаш небе...
Знам,
че боли,
но ти не плачи -
безценни са твоите сълзи.
Земята над мен с тях намокри.
И летя...
Не падам, а летя.
Не искам, а мечтая.
Път вече намерих -
път към Безкрая.

Избери си звезда...

© Вера Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??