6.03.2010 г., 23:52 ч.

P.S. 

  Поезия
650 0 3

Ужасно трудно е да ти го кажа,

щом видя те и ще ми се да се откажа

от чувствата и болката в гърдите,

защото ти си мойто щастие във дните.

Понякога те дразня даже,

но знам, усмивка пак ще се покаже

и ще ти мине бързо, зная –

как искам да те разгадая.

Боли ме, че не си до мене

и че те няма в мойто тъжно време,

че пак приятел мой наричам те.

P.S. – Обичам те!

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??