Пачка до пачка, с наглец до наглец:
Идва на власт и… става крадец!
Дали пръв министър, или полицай,
всеки е с пачки от лъвския пай.
Краде се - валута, крадат се…евра:
пачки, с милиони народна пара.
Дали в чекмеджета, или под дюшек,
пачки се трупат… за идния век.
Краде се обидно, краде се без стил.
В пачките всеки меда е открил.
И в ляво, и в дясно, в средата дори,
с пачки си правят, селфи в зори.
Юри Йовев
Април 2024 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени