3.02.2011 г., 17:10 ч.

Паднали ангели 

  Поезия » Оди и поеми
679 0 0

 Паднали ангели

Паднали ангели от небесата търсят опрощение на земята.

Наказани били те за своите грехове.

Всеки ден ходят по земята на длъж и шир и въдворяват мир.

По този начин те ще изкупят своите грехове.

С ангелски огън се борят срещу злото, за да възтържествува доброто.

Но на един била злощастна участта да не намери доброта.

И така той се превърнал в дявола.

© Искра Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??