24.10.2004 г., 17:18 ч.

Падналият Ангел 

  Поезия
1451 0 1
Богиня, паднал ангел
ние сме нейните деца
покровителка на красотата, добротата
и живее ни тя в сърцата

Неможе без нея той света,
иначе край и с любовта,
тя прави ни щастливи,
палави , игриви.

Тя е ангел, паднал ангел,
красива като дневната зора,
с очи пълни като планински езера,
божествени и пъстри като утринна зора.

Коси гладки, лъскави и прави
забулват ни в нощта ако им се нрави,
а кожата и нежна, бяла,
с дневен лъч ни обладава.


До моя скъпа на сърцето ми приятелка. :D

© Михаил Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??