21.09.2007 г., 20:59 ч.

Пак 

  Поезия
355 0 4
Безбрежно синьото море,
ще го запълним  с благослов!
Любовен и копнежен послеслов
пак чайките ще донесат за теб!

  А нежността като безкраен миг,
    ще ти се струва като безтегловност!
 И вярваш, че животът има смисъл,
 очакваш неговите послеслови!

Как дразнят те разни песъчинки,
как с добротата ги стопяваш!
На кръстопът си и се чудиш,
тепърва искаш,  животът да започва!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??