22.09.2006 г., 10:59 ч.

Пак 

  Поезия
542 0 1
Ти ме нарани дълбоко.
И пак жестоко ме боли.
Но сред окоеан от болка
аз пак те викам.Чуваш ли?
Ти потъпка без пощада
най-съкровенните мечти,
но заслепена в маскарада,
аз пак те търся.Виждаш ли?
Ти прониза ме без жалост
с отровни хиляди стрели.
Но истината не съзнала,
аз пак ти вярвах.Помниш ли?
Ти ме замени със друга.
Лъжата ти ни раздели.
Но неспособна да си тръгна
пак те обичам...Знаеш ли?

© Ивелина Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??