6.04.2006 г., 23:07 ч.

пак искам 

  Поезия
1100 0 5

Ох,как искам,
Как искам пак да усетя твоето ухание,
Искам пак да допра устните ти
до мойте.
И всякаш когато съм до теб
се съживявам,
вллюбвам се и не съжалявам.
В тази игра
се впускам през глава.
Не ме страх да ти призная
че ще те обичам до края.
А той тъй далеч ми се струва.
И докато кръвта в сърцето ми нахлува,
и докато дъхът ми не спре,
и докато съществото ми не умре,
и дори с вързани ръце,
и на милиони километра разстояние
ще те обичам без съмнение.
И когато слънцето залязва
и луната огрява
и когато дъждът спира
и вятърът утихва
и когато нещата станат малко по-добре
ще дойдеш ли пак при мен?
Ще стойш ли пак до мен?
Ще обичаш ли само мен?

© Тарададам Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??