29.05.2009 г., 20:31 ч.

Пак ме лъжеш 

  Поезия
744 0 0

Телефонът си звъни.

Защо не вдигаш ти?

Зает ли си, кажи?

Или пак ме лъжеш

с друга ти.

 

И мислиш си, че можеш

да скриеш своята лъжа,

аз зная, че си с друга,

сигурна съм във това.

 

Наранено е от болка

моето сърце и сълзите

си прикривам

със треперещи ръце.

 

Телефонът си звъни.

Защо не вдигаш ти?

При другата си остани

и повече не ме търси.

© СТЕФКА ИЛИЕВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??