8.03.2023 г., 13:48 ч.

Пак рекордьори 

  Поезия
154 0 0

Надхвърли далеч

по мощ и сила

и 10-те бала на Рихтер

за земна ерупция,

измерената със скàлата

за магнитут

                на Магнитски

прословута

              BG Корупция.

 

И подир десетилетия,

с най-грозен грабеж

         отвред трупани,

как пластовете

              от милиарди

на тез' наши

             министри-апаши

да не се срутят отведнъж

директно върху главите им?

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??