28.04.2010 г., 14:04 ч.

Пак те няма 

  Поезия » Любовна
760 0 1

ПАК ТЕ НЯМА!

 

Живея кошмарно -

като в някакъв сън.

      Знам,

че трябва да спра,

        а не искам

              събуждане…

Уж очите отворени,

       а пък

          някакъв трън

все ме гложди

        отвътре…

На живота

      оставам си чужда…

Дишам,

       смея се,

                     пея

и танцувам дори.

Сътворявам

    усмивки

      и радостни сълзи

               в очите.

Но отвътре

     ме мъчи,

пак кошмар –

      до зори…

Пак те няма...

      Пак сама съм

                до втрисане!

Кръвта ми

            застива,

и сърцето

      в гърдите боли.

И е страшно

         и тъжно,

и без тебе -

         противно

                 безмислено….

 

 

 

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Безсмислено е,щом няма взаимна обич,щом се чувстваме самотни.Всичко е безсмислено.Истински стих.Поздравления!
Предложения
: ??:??