26.02.2009 г., 20:10 ч.

Пак те търся 

  Поезия
1055 0 14

От шума на дъжда се пробуждам
и усещам - в гърдите ми нещо гори.
Тишината напира под покриви,
където сърцето отново скрито тъжи.

 

Безспирно вали по стъклата ни,
попива дълбоко във моята длан.
А онзи, скритият огън в сърцата ни,
още пази във себе си стария плам.

 

Пак те търся в ъглите на душата си,
където остави гореща следа.
Искам пак да държа ръката ти,
когато ти трябва приятелка добра.

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??