24.07.2024 г., 6:55 ч.  

Палаво си те Обичам 

  Поезия » Любовна, Еротична
187 1 4

 

Погледът ми те гали

и ръцете, и те.

Изненада? Едва ли,

това го знаеш добре.

 

По извивките меки

не познавам преграда,

и намирам пътеки

към поредна наслада.

 

Обичта ми е палава

и нахално игрива -

Чудеса тя е правила

и не спира, не спира...

 

16.07.2024.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??