Погледът ми те гали
и ръцете, и те.
Изненада? Едва ли,
това го знаеш добре.
По извивките меки
не познавам преграда,
и намирам пътеки
към поредна наслада.
Обичта ми е палава
и нахално игрива -
Чудеса тя е правила
и не спира, не спира...
16.07.2024.
© Георги Каменов All rights reserved.