19.08.2008 г., 9:53 ч.

Паля свещ с устни 

  Поезия » Любовна
512 0 5

Паля свещ с устни.

Почти заклинателно.

Шарено като стомна,

търкулна се лятото.

Циганско, златно.

Така безметежно.

Да става, каквото ще става.

Сега ми е времето.

Дремят на хълма джамбази -

хапят юздите конете.

Ще си открадна безсрамно

подкова, за да ми свети.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??