2.04.2019 г., 16:15 ч.  

Паметникът на Бойко 

  Поезия » Хумористична
405 0 0

На доктора на неуките мемориала

издигаше своята снага.

Той бе за празника на генерала,

що пред цял свят ни излага.

От напрежение усещаше притома

след четенето на трите тома

на "Винету", що в ръка държеше,

а изцепка след изцепка звучеше

от устата му безспир* -

туй е цената на неговия келепир...

 

 

 

Вчера откриха за кратко паметник на премиера, тъй като вчера беше денят на шегата.Самият той се пошегува с него на профила си във фейсбук.

*Вътре в паметника имало вградена тонколона, от която звучали известни изказвания на Бойко.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??