28.03.2020 г., 21:46 ч.

Пандемия или Агония 

  Поезия
413 0 0

Днес времето не е това 

което преди месец беше...

по зли сме, дори на себе си... 

сме врагове... щом Светът си,

сами унищожаваме!?

 

А иначе със думи гръмки

изпъваме като жирафи врат...

Защо ли търсим отплата!

Или е игра на някой, потънал

в скука, супер не човек, 

но притежаващ този свят.

 

Пандемии и катаклизми

заливат този Свят... а ние

най смирено подвиваме

отново врат... Очакване,

някой над нас да се смили!?

И агонията наша той да отеши.

 

 

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??