Днес времето не е това
което преди месец беше...
по зли сме, дори на себе си...
сме врагове... щом Светът си,
сами унищожаваме!?
А иначе със думи гръмки
изпъваме като жирафи врат...
Защо ли търсим отплата!
Или е игра на някой, потънал
в скука, супер не човек,
но притежаващ този свят.
Пандемии и катаклизми
заливат този Свят... а ние
най смирено подвиваме
отново врат... Очакване,
някой над нас да се смили!?
И агонията наша той да отеши.
© Ангел Todos los derechos reservados