18.06.2007 г., 0:19 ч.

Паника 

  Поезия » Пародии
778 0 3

Паника!

Пожар във свинефермата!!!
Прасетата са в шок!!


Паника!!

Свиневъд-висшист се чеше по темето -

Всички клепоушковци - на психолог...


Тряааааааас!!!!!!!!!

Бъззззззззззззззззз!!!

Засъскват зли езици...

Констатация проста - на всеки два часа

затлъстява поне по един произволно избран баровски гъЗ -

документират психоаналитици...


Документират всичките до един:

- Нужна ни е незабавна прасешка промяна...

От сега Нататък -
Нека всички свинчета бъдат отглеждани просто за хубост

и... красота...

Да спят в балдахин...


И човеците се изпоядоха,

един-другиго,


без остатък...

© Кирил Бачев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??