29.04.2011 г., 23:31 ч.

Papaver somniferum (диптих) 

  Поезия » Източни форми
616 0 5

пролетна привечер -

вместо с кукла венчелистчета

приспиват се с тичинкова прах

 

*    *    *

 

 

нежно цвете -

предлага се край стърнището

под сянката на примирено колебание

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??