11.02.2010 г., 10:36 ч.

Пара пара парадуемся 

  Поезия » Бели стихове
2500 1 5

 

 

(шантасмагория 32)

 

музика:

http://vbox7.com/play:f11022e2

Пара, пара, парадуемся

 

Параболата ми

парашутира в

Парагвай, а

параноята  ме

парализира по

параграф 22. Бях

паралия

парапсихолог с

парабел, когато

парапетите и

параваните ме

паразитираха.

Паранормално е да

парадирам с

парадонтозата на

паралелопипеда.

Парадоксално -  

парапланерът ми е над

Парамаунт, а

парадигмата ми - в

параклис с

парафин край

Парангалица.

 

 „мерси боку”.

 

Поиграй си с още пара-думички:

 

парацетамол

парасол

парафирам

паралич

паратиф

парастас

пара

парА

парафразирам

парантеза

парастаксис 

параметър

параход

паралакс

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??