12.10.2008 г., 17:19 ч.

Парадокс 

  Поезия » Любовна
498 0 1
 

              Парадокс

 

 

Живея живот неизживян.

Обичам с обич неизпитана.

Плача с неизплакани сълзи.

Гледам със слепи очи.

Протягам безпомощни ръце.

По път неизвърян вървя

с крака, некрачещи

към цел нецеляна.

С дрехи необлечени

и с мечти, до болка

пред теб разсъблечени!

Усещам вятър недухащ.

Усмихвам се на слънце негреещо.

Мокри ме дъжд невалящ

и заливат ме спомени незапомнени.

Замръзвам в топло време.

Тупти в мен сърце

завинаги спряло.

Тиктака часовник,

времето неотмерващ.

Всичко се повтаря -

всеки ден неидващ,

всяка нощ неотиваща си!

Всяка сутрин разресвам

коси неразрошени!

Прокарвам пръсти

по кожа недокосвана

и целувам снимката ти

на парчета разкъсана!

И търся края,

но адът продължава...

© ВБТ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • е това ако не е парадокс.. но е много хубаво, браво!
Предложения
: ??:??