Приписваха и работи ужасни,
да имат СОТ на личното удобство.
Чертаеха си тайно и опасно
плана срещу госпожа Превъзходство.
Кръщаваха я те за назидание,
рисуваха портретите и в черно.
А тя, горката, трупаше познание
за хората, останали и верни.
© Рот Блак Всички права запазени