27.10.2009 г., 12:25 ч.

Парче от мен 

  Поезия
950 0 15

 

Пречупвам се

през призмата на времето.

Разкъсвам се на хиляди парчета.
И на ви ги, на вятъра хвърлете ме.

Приятел той ми е,

отново ще ме събере.
И може утре по-добра да бъда.
Събрана от останките

на хиляди души.
Във шарен пъзел наредете.
Усмивка чужда ми сложете.
И нечии други две ръце.

Прекройте тялото, душата ми.

Различни чувства прикрепете.
Едно те моля само, ветре,

сложи ми моето сърце.

 

 

08.01.2008

© Ол Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??