10.07.2011 г., 13:08 ч.

Парещо слънце и сини пеперуди 

  Поезия » Любовна
1470 0 8
Като парещото слънце
твоят поглед ме съблича.
Две очи - вълни големи,
върху тялото ми тичат.

Звезден пясък от косите ми
тръгваш в шепи да събираш.
Сладка радост да си скриеш,
скъсал цвете от гърдите ми.

Като макове червени
лумнаха пожари в мен.
Ръцете ти - две морски сирени,
свирят музика в дует.

Галят струните в душата ми
и се сливат в унисон
с онова море в очите ти,
крадящо и последния ми стон.

Пърхат сини пеперуди,
сини мрежи ме държат във плен.
Аз разтварям Райски двери,
с теб светът е прероден!

© Катя Вангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??