26.08.2008 г., 22:08 ч.

Парфюм 

  Поезия
629 0 3
 

ПАРФЮМ

 

Невидими устни докосват плът нажежена.

Топят се и стават на ручеи топли.

Надолу се стичат със страст упоени.

Целуват и после превръщат се в локва.

В нея телата безумно се къпят.

Всяка частица от тяхната нежност ухае.

Парфюма вълшебен купува се скъпо.

Началото винаги плаща накрая.

© Венцислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??