Aug 26, 2008, 10:08 PM

Парфюм 

  Poetry
634 0 3
 

ПАРФЮМ

 

Невидими устни докосват плът нажежена.

Топят се и стават на ручеи топли.

Надолу се стичат със страст упоени.

Целуват и после превръщат се в локва.

В нея телата безумно се къпят.

Всяка частица от тяхната нежност ухае.

Парфюма вълшебен купува се скъпо.

Началото винаги плаща накрая.

© Венцислав All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??