22.02.2008 г., 12:32 ч.

Пародия на "Вот на недоверие" 

  Поезия » Хумористична
537 0 2

 

Старите муцуни
пак издигнаха трибуни...
и от махалата
не тръгнаха с тайфата...
Да живее рокендрола
и истината гола -
с корупция за протокола...
ние сме на всеки километър
от тук до края на света.

Старите муцуни
издигнаха катуни...
и във махалата
нахлува свободата -
да живее сателита
кой сега ви пита
где телевизията е скрита
в сензация открита
и... оттук до края на света...

Падна ли царя
в страшен бой,
падна за тебе - гора,
за да се влее и включи той
в коалицията тройна.

Рок само рок.
най-добрия рок в една държава.
Срок, само срок
в съюза европейски продължава.
Аз ще заспивам само със рок...
вече дошъл е крайният срок...
Избрани малобройни,
... с редиците си стройни
... оказват се бойни...
спете спокойно деца...

И като... "вдигнете очи"
ще видите - обесени мечти...


Старите муцуни
пак надигнаха кратуни...

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • видях...обесените мечти...и хич не ми е смешно...
    с обич, Меричка.
  • Щях да се разсмея, ако битието ни не беше толкова скапано, че вече ми е тъжно да го мисля. С намигване, мога да ти кажа, почти се усмихнах, но все пак ми е тъжно, че живеем така.
Предложения
: ??:??