18.08.2010 г., 19:21 ч.

Пас 

  Поезия » Хумористична
613 0 1

Бих искала да играя белот,
но и да посетя Камелот.
Един каже пас, друг пика
и отсича ти главата с мотика.
Казвам всичко коз и рискувам,
но билет до Милано търгувам.
Давам вале и ги разбивам,
и дама каро издирвам.
Кой иска да дойде с мен,
в някой усмихнат ден,
до Париж, Лондон и Дубай,
с лодка до пристанище Мумбай.
Ето, приятната игра приключи
и дестинация Лас Вегас изключи!

© Лала Пеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • благодаря! Реших да разнообраза малко нещата, така че утре ще прочетеш още едно различно нещо. Надявам се да го харесаш!
Предложения
: ??:??