4.07.2009 г., 12:41 ч.

Пасторал 

  Поезия » Гражданска
631 1 0

Политиците ни са пастири,
всички ние сме овце.
Улиците - дупка до дупка,
но някой мръдна ли си пръста въобще?
Естествено, че НЕ!
Та нали в момента си пекат охранените задници на някое море...
Изпълниха ли част от обещанията си поне?
Ентествено, че не!
Ама к`во ги боли, че детето за храна на господа се моли?

Ако сама не намеря път за избавление,
ще трябва да планирам собственото си погребение,
защото те гледат да докопат най - доброто положение!
Да, това е нашето управление.
Харесва ли ви? Естествено, че не!

България - "страна на неограничените невъзможности" наричана,
от свои и чужди необичана!

С прекрасни планини и красиво синьо море,

проблемът е един - политиците са свине!
Харесва ли ви? Естествено, че не!

От храбри лъвове, превърнахме се в котки плахи,
в страна, изпълнена с корупство, кражби, насилие и заплахи!
Българийо, затова ли те за теб умряха?
Да бяха живи, в гроба си да се върнат щяха!

България - "страна на неограничените невъзможности" наричана,
от свои и чужди необичана!

С прекрасни планини и красиво синьо море,

проблемът е един - политиците са свине!
Харесва ли ви? Естествено, че не!

© Джеф Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??