18.11.2017 г., 14:30 ч.

Пасторално 

  Поезия
979 3 12

 

 

Комините запредоха валма,

от които слънцето

завивка си изплете

и се скри.

Вятър подгони жълтите листа,

а по клоните останаха

неми птичи гнезда.

Кученце в шубрака

на кравай се сви,

до него

пъстро котенце измяука,

вятърът се укроти,

есента тихичко заплака.

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??