17.01.2013 г., 6:58 ч.

Патриот 

  Поезия » Гражданска
450 0 0

      *

Бесен съм!...

От елементарни подлеци

и политици,

от  псевдожурналисти

натупани с ритници,

от премиери  шменти,

от агенти владици

и разни гей президенти…

Поредна нощ

в леглото се въртя -

от злост не мога да заспя!...

След обичайната  доза кафе,

и поредното хапче погълнато,

след  броенето до сто и две,

се  взирам на воля

във мрака навън

и се моля:

Господи, дано заранта

да е паднало... кръвното!

Бесен съм… на сън…

          *

 

© Никола Тенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??