26.01.2011 г., 21:25 ч.

Пауза 

  Поезия » Любовна
492 0 3

... жажда и кънтяща пауза

мъчително - мъртво време

без звук

без лъч - време за

глухи и незрящи -

а аз съм жива

жива...

отминава силует - дърво

с окапали листа и 

очите му са боси  -

мъртво горд да се обърне 

назад...

знам - имаш памет за мен

спри

имаш памет за нас

имаш

аз съм палитрата

викът от утробата

екот и смях

слънцето в изгрева и залеза

аз съм

 

аз

бяла жажда  

в кънтяща пауза

 

 

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Кънти...
    Поздрави за тази изповед!
    Б.
  • така е, хареса ми
  • фас пауза или генерал пауза - понякога се срещаме и говорим едни с други безсъдържателни разговори само, за да избегнем моментите на мълчание и тишина
Предложения
: ??:??