4.07.2008 г., 8:52 ч.

Пазарен ден е петък, Продавачо на Надежди... 

  Поезия » Любовна
664 0 1

Заминавам вдругиден,

а политам пак към теб самотна...

Самотна чайка над морето... тътне,

приглушено, тъмносиньото шептене в мен!

Пазарен ден е петък, Продавачо на надежди,

не ми подарявай деня... Не ми подарявай надежди!

 Заминавам...

 

 

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??