Заминавам вдругиден,
а политам пак към теб самотна...
Самотна чайка над морето... тътне,
приглушено, тъмносиньото шептене в мен!
Пазарен ден е петък, Продавачо на надежди,
не ми подарявай деня... Не ми подарявай надежди!
Заминавам...
© Нели All rights reserved.