31.12.2007 г., 16:00 ч.

Пазаруване от Билла 

  Поезия » Хумористична
1250 0 4

Днес аз и моята дружина
се погрижихме за новата година.
Отидохме във Била-та да пазаруваме,
но точно от това сега се срамуваме:]
Количката с Хриси се заехме да бутаме,
след което започнахме поред да гътаме
хора, изумени от наште неспособия
смяха се и от колички получихме фобия...
И явно решиха малко да ни посъветват,
при завой да пускаме мигача да светва
Толкова правила не можем да поемем
старец ни заплаши, че книжките ни ще отнеме!
Предложих тук светофари да сложат,
но явно за пореден път аз се изложих...
Друг клиент възразяваше да се слагат
информира ме: "Малката, и те не помагат!"
Но явно този човек не беше особено прав,
след като двете забихме се в щанд.
Група момчета отстрани ни се смяха,
техните подигравки тотално ни смляха ..
Та продължихме ние да пазаруваме,
на Clever продукти решихме да купуваме,
но изведнъж се изсипа тежък, тежък дъжд,
през главата на Хриси премина изведнъж...
Но какво ли беше това???
Ооо, да, боли я нейната глава!
Шишета безалкохолни на Clever ,
паднаха от рафта върху нея:(
Погледнахме нагоре да видим какво става,
младеж ни каза "Оставяй, аз ще ги оправя"...
На касата имаше страшно много хора,
но всеки си представя, какво да ви говоря...
.....
Днес в Билла влязох и едва излязох!!!

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • хехее марийче!Сложила си го :D:D:D:D много се смях :D:D:D 6ца! :*:*:*:*:*
    Голяма си ми отличничка :D:D:D
  • И мен ме заболява главата в БИЛА!Весело пазаруване през Новата година!
  • ха ха марийче боли ме главата ама кво да направя CLEVER дава крила и глваоболие ДНЕСКА В БИЛАТА ВЛЯЗОХМЕ И ЕДВА ИЗЛЯЗОХМЕ обичкам те
  • ...пак добре , че си излязла...усмихна ме.
    Щастлива 2008 година! с обич.
Предложения
: ??:??