8.11.2016 г., 22:43 ч.

Пази ме 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
470 2 0

Пази ме
Пази сърцето ми
Пази душата ми
Пази ме
Аз съм пойна птица
Скитаща по света
Приюти ме в сърцето си
И никой друг няма да ми е нужен
Пази ме в прегръдката си
Там единствено се чувствам 
В безопасност
Прислони ме под крилете си
И никога не ме пускай
Ще бъда твоята пойна птица
Само ме пази. 

© Katherine Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??