Nov 8, 2016, 10:43 PM

Пази ме 

  Poetry » Love, Free verse
472 2 0

Пази ме
Пази сърцето ми
Пази душата ми
Пази ме
Аз съм пойна птица
Скитаща по света
Приюти ме в сърцето си
И никой друг няма да ми е нужен
Пази ме в прегръдката си
Там единствено се чувствам 
В безопасност
Прислони ме под крилете си
И никога не ме пускай
Ще бъда твоята пойна птица
Само ме пази. 

© Katherine All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??