20.01.2023 г., 20:11 ч.

Пазители на рода 

  Поезия » Гражданска
436 1 1

Синовете са наш'та опора

и надежда за бъдните дни.
Те ще пазят навеки простора
и завета на своите деди.

 

Синовете са наш'та заръка
и послание, пазено  с бран.
Те са родова чест и сполука,
път с любов от предци завещан.

 

Синовете са нашите песни,
подарени от майка-съдба.
Те не търсят посоките лесни,
а житейската чест и борба.

 

© Наташа Басарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??