27.07.2007 г., 15:07 ч.

Пчели и търтеи 

  Поезия
603 0 7
Сред най-прекрасните цветя
цъфти измамата
на розата в бодлите.
 
С нектара й
се тъпчат
търтеи -
доволни, сити
обладатели на медни пити,
заробили с телата си
пчелите.
 
Тъй сладък е медът
на похотта,
когато плачат
ненаситните девици.
За още плът.
За още суета.
За още миг неземна красота.
Жилата
чакат скрити...
 

© Иван Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??