27 июл. 2007 г., 15:07

Пчели и търтеи 

  Поэзия
622 0 7
Сред най-прекрасните цветя
цъфти измамата
на розата в бодлите.
 
С нектара й
се тъпчат
търтеи -
доволни, сити
обладатели на медни пити,
заробили с телата си
пчелите.
 
Тъй сладък е медът
на похотта,
когато плачат
ненаситните девици.
За още плът.
За още суета.
За още миг неземна красота.
Жилата
чакат скрити...
 

© Иван Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??