28.12.2023 г., 15:58 ч.

Печат от моята душа 

  Поезия » Любовна
188 0 0

Печат от моята душа

 

 

Печат от моята душа оставих,

и нека той е моята следа!

Каквото аз можах, това направих!

И нека Господ ми прости греха

 

ако грешил съм! Е, не съм безгрешен!

Безгрешни няма! Щом си се родил

със първия си вик си вече грешен!

Роден си, за това си и сгрешил!

 

Животът е пред теб и е прекрасен

успееш ли със правилния влак!

Ако пропуснеш,става интересно

и ще опитваш пак, и пак, и пак!

 

Хубав е животът и коварен,

реши ли да си прави с теб шеги!

Пълен с изненади, и е шарен

с хиляди мечти и със сълзи!

 

Каквото аз можах, това направих!

Ако грешил съм Бог да ми прости!

Стиховете си след мен оставих

с болката, с надежда и сълзи!

 

28.12.2023 г.

 

 

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??