11.07.2024 г., 18:04 ч.  

Пеевски:Без референдум за еврото! 

  Поезия » Хумористична
264 0 0

"Референдум за еврото ви забранявам!

Народе? От твое име аз ще си решавам...

Отново си блеснах ярко като супернова!

"Мъдра" мисъл, на философията основа!

 

Е, за теб цените явно ще си скочат,

но хората ми точно затуй се точат*!"

 

––––––––––––––––––––

*Тоест обръчите от фирми.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??