22.02.2012 г., 23:25 ч.

Пейка в морето 

  Поезия » Пейзажна
516 0 1

 

 

Стоя на пейка в морето,

бризът е моят приятел,

синьо се влива в небето,

оставя следи на мечтател.

 

Зора се извива над мен,

играе с косите ми черни,

а пясъкът тихо смутен,

нашепва ми думи безмерни. 

 

Изгрява и слънце красиво,

над облак лъчи извисява.

Морето е синьо, пенливо,

с вода пейката украсява.

 

Сирени песен запяват,

чайките тихо пригласят.

Ветрове гласове ми навяват,

в блажен сън се унасям.

 

И като чайки в небесната шир,

мечти и чувства, спомени живи,

рушат блажения мир,

отлита душата ми сива.

© Николина Хо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Пейката трябва да е надуваема.Иначе ще потъне.
Предложения
: ??:??