20.10.2012 г., 0:36 ч.

Пейзаж 

  Поезия » Пейзажна
577 0 1

Гръмотевица събуди земята.

Капчукът оживя за миг

и през гърлото остаряло и грачещо

потече река от сълзи.

В светкавица блесна небето

и светът за миг ослепя.

Стана наоколо черно-бяло зловещо.

Аз почувствах в очите сълза.  

© Галина Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??