Пена обича всички мъже.
Вуте, всички фусти ги сака
и на мегдана вечер ги чака.
Това е в кръвта им на двама.
Ела, ма Пено, по обяд на дуваря,
белкем, ма Пено, мерака ми мине.
Ида, бе Вуте, може и сегичка,
щом че лечиме мерак да премине.
Повдигна Пена фуста двупола.
Вуте мустака леко заглади.
Надежда има мерак да прогонят,
щом са си двама лика-прилика.
© Елена Всички права запазени