Jul 27, 2012, 8:31 AM

Пена и Вуте 

  Poetry » Humour
650 0 5

Пена обича всички мъже.

Вуте, всички фусти ги сака

и на мегдана вечер ги чака.

Това е в кръвта им на двама.

 

Ела, ма Пено, по обяд на дуваря,

белкем, ма Пено, мерака ми мине.

Ида, бе Вуте, може и сегичка,

щом че лечиме мерак да премине.

 

Повдигна Пена фуста двупола.

Вуте мустака леко заглади.

Надежда има мерак да прогонят,

щом са си двама лика-прилика. 

© Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??